Welcome to myHPAfamily blog!

Terima kasih di atas kunjungan anda ke dalam blog kami ini. Dari hanya sebagai pengguna produk HPA, kini kami libatkan diri dalam pelbagai altiviti kemasyarakatan setempat bersama HPA. Kami berbesar hati jika anda dapat melanggan kandungan blog ini melalui email atau RSS. Maklum balas dan komen yang positif kami amat hargai demi memperbaiki blog dan perkidmatan kami ini. Selamat melayari kandungan blog ini dan juga menyertai pelbagai aktiviti yang terdekat ini! .

Selamat Membaca!

Jadual PJS Abdullah Abdul Rahim

Borang Pra-Pendaftaran

Ruangan A: Pendaftaran Keahlian Warga HPA

1) Nama:
2) Alamat Email:
3) No Kad Pengenalan:
4) Jantina: Lelaki
Wanita
5) Bangsa Melayu
Cina
India
dan lain-lain
6) Taraf Perkahwinan: Bujang
Berkahwin
7) No Akaun Bank Islam (jika ada):
8) Alamat Surat Menyurat:
9) No Telefon:
10) Nama Pasangan:
11) No Kad Pengenalan Pasangan:
12) Nama Pewaris: (Pewaris yang akan mewarisi bonus anda)
13) No Kad Pengenalan Pewaris:
14) Bayaran RM 30 untuk seumur hidup kepada: CIMB :01180063391528
Maybank:114262350923
Cash on Delivery

Ruangan B: Pendaftaran Program-Program Anjuran Komuniti HPA Wangsa Maju

15) Program Ingin Disertai: Perkongsian Bijak Cemerlang (PBC)26&27 Febuari 2011
Kursus Pembetulan Tulang Belakang 2011
Kursus Bekam 2011
16) Nama Peserta:
17) No Telefon:
18) No Kad Pengenalan:
19) No Pengedar Bertauliah: (jika ada)
20) Bayaran RM50 setiap kursus kepada: (untuk Kursus Sahaja) CIMB :01180063391528
Maybank:114262350923
Cawangan HPA Wangsa Maju
21) Bayaran RM160 untuk hadir PBC kepada: CIMB :01180063391528
Maybank:114262350923
Cawangan HPA Wangsa Maju

Tuesday, May 12, 2009

Aktiviti Hujung Minggu

Pada hujung minggu yang lalu beberapa aktiviti telah kami lakukan. Pada sebelah paginya kami terlibat dengan perjumpaan komuniti susuibu.com dan sebelah petangnya melawat ke cawangan HPA Gombak. Untuk sarapan waktu pagi kami sediakan sarapan yang cukup simple iaitu roti bakar di sapu dengan jem nenas dengan madu keluaran HPA bersama mai secawan.. kopi radix. Manakala pula post kami yang lalu mengenai jem rossele dengan madu.Kami menyokong komuniti susuibu.com di atas perjuangan mereka menggalakkan penyusuan susu ibu 100% tanpa susu formula lembu. Ia juga seiring dengan matlamat kami yang tidak menggunakan susu formula lembu untuk anak kami. Perjumpaan di adakan di Taman Putra Perdana di Putrajaya. Aktiviti bermula jam 9 pagi dengan di pecahkan ke beberapa kumpulan. Setiap kumpulan telah diatur aktivitinya seperti taklimat faedah penyusuan ibu ini kepada bayi, perkongsian pengalaman, pengenalan produk lampin dan pelbagai lagi. Sudah tentu isteri saya juga tidak ketinggalan menceritakan bagaimana beberapa produk HPA ini dapat menambahkan susu. Sila lihat post kami yang lalu untuk menambahkan susu ibu.Setiap perserta menbawa pot luck sebagai refreshment. Seperti biasa kami sponsor produk HPA iaitu 3 botol sarsi radix aje berserta 32 cupcakes yang kami buat sendiri. Tapi apa yang bagusnya kami juga dapat lihat ada pasangan keluarga yang lain juga membawa satu kotak air sarsi Radix. So nampaknya menerimaan prodk HPA ini semakim meluas terutama di kalangan komuniti susuibu.com ini.Kami juga tidak ketinggalan menjual bebrapa produk yang telah dipesan terlebih dahulu seperti kopi radix, nugget HPA, air Roselle RTD dan kismis minda.

Pada waktu petangnya kami singah ke cawangan HPA Gombak, di mana ayahanda kami mengadakan kelas bimbingan saraf tapak tangan, produk HPA dan Kiropraktik (memperpetulkan sistem tulang belakang). Seramai 24 perserta menghadirinya. Kelas bimbingan ini menerangkan bagaimana mengenalpasti penyakit menerusi saraf tapak tangan dan kemudiannya apakah produk herba HPA yang perlu di amalkan sebagai perawatannya.Akhir kata kepada isteri tersayang,Siti Hajar Abdullah, bonda Pn Habsah dan bonda Pn Azizah selamat hari ibu…

No comments:

Blog Widget by LinkWithin