Welcome to myHPAfamily blog!

Terima kasih di atas kunjungan anda ke dalam blog kami ini. Dari hanya sebagai pengguna produk HPA, kini kami libatkan diri dalam pelbagai altiviti kemasyarakatan setempat bersama HPA. Kami berbesar hati jika anda dapat melanggan kandungan blog ini melalui email atau RSS. Maklum balas dan komen yang positif kami amat hargai demi memperbaiki blog dan perkidmatan kami ini. Selamat melayari kandungan blog ini dan juga menyertai pelbagai aktiviti yang terdekat ini! .

Selamat Membaca!

Jadual PJS Abdullah Abdul Rahim

Borang Pra-Pendaftaran

Ruangan A: Pendaftaran Keahlian Warga HPA

1) Nama:
2) Alamat Email:
3) No Kad Pengenalan:
4) Jantina: Lelaki
Wanita
5) Bangsa Melayu
Cina
India
dan lain-lain
6) Taraf Perkahwinan: Bujang
Berkahwin
7) No Akaun Bank Islam (jika ada):
8) Alamat Surat Menyurat:
9) No Telefon:
10) Nama Pasangan:
11) No Kad Pengenalan Pasangan:
12) Nama Pewaris: (Pewaris yang akan mewarisi bonus anda)
13) No Kad Pengenalan Pewaris:
14) Bayaran RM 30 untuk seumur hidup kepada: CIMB :01180063391528
Maybank:114262350923
Cash on Delivery

Ruangan B: Pendaftaran Program-Program Anjuran Komuniti HPA Wangsa Maju

15) Program Ingin Disertai: Perkongsian Bijak Cemerlang (PBC)26&27 Febuari 2011
Kursus Pembetulan Tulang Belakang 2011
Kursus Bekam 2011
16) Nama Peserta:
17) No Telefon:
18) No Kad Pengenalan:
19) No Pengedar Bertauliah: (jika ada)
20) Bayaran RM50 setiap kursus kepada: (untuk Kursus Sahaja) CIMB :01180063391528
Maybank:114262350923
Cawangan HPA Wangsa Maju
21) Bayaran RM160 untuk hadir PBC kepada: CIMB :01180063391528
Maybank:114262350923
Cawangan HPA Wangsa Maju

Friday, April 10, 2009

Wow ! Ice-Cream Toyyibah


Ni merupakan produk yang mengagumkan kita semua. Manakan tidak, HPA kini telah mengeluarkan 4 jenis perisa ice-cream yang diberi nama Aiskrim Toyyibah. Ada empat perisa iaitu Vanila, Jagung, Kopi Radix dan Koko Radix. Kami sudah dapatkan dan merasainya. Harga setiap satu yang besar RM10, ahli Rm8. Susah tentu yang teristimewa yang tidak dapat di mana-mana pasaran sekarang ni perisa Kopi Radix dan Koko Radix. Sampai termimpi-mimpi..




Kekadang tu terfikir pulak, kenapa HPA ni mengeluarkan ice-cream nya tersendiri, sedangkan terdapat syarikat gergasi di luar sana yang menopoli pasaran ice-cream ini? So tentulah ada sebabnyakan..Sendiri lah fikir, yang penting kami sudah dapatkan ice-cream buatan Bumiputra Islam yang halal.

*Hendak juga kami sedia kan ice-cream ini masa sambutan hari jadi E'izz Eiymann Nazrin pada 12th April ini, tapi takde peti sejuk mudah alih..so lain kali laa..
Jangan lupe nye datang ke majlis ini.

1 comment:

Kerol+Natt=Adam said...

Salam..pernah cube aiskrim toyibah ni..mmg sedap n lg halus dr mane2 aiskrim yg ade kat pasaran..

Blog Widget by LinkWithin